Alles wat u moet weten over onze Iftar-box

Waar bestaat de Iftar-box uit?

Mezem Iftar-box bestaat uit vriesverse maaltijden voor 3 personen met daarnaast pita, soep, salade, baklava, dadels en ayran.

Bereidingswijze Iftar-box

De maaltijden worden vriesvers aangeleverd, u hoeft ze alleen maar op te warmen. Dat kan op verschillende manieren:

- Vriesvers: Prik enkele gaatjes in de folie. Verhit de maaltijd ca. 6 minuten in de magnetron op 600 Watt.
- Ontdooid: Laat de maaltijd 24 uur van tevoren ontdooien. Prik enkele gaatjes in de folie. Verhit de maaltijd ca. 4 minuten in de magnetron op 600 Watt. Deze maaltijden zijn ook goed om in een pan op te warmen.

De bereidingswijze op de verpakking is meer een houvast dan een regel, elke magnetron of oven is anders, ons advies is gebaseerd op een gemiddelde.

Bestelling en bezorging van de Iftar-box

Wij bezorgen op dit moment alleen in regio Zuid-Holland. Bestelling van de Iftar-box verloopt volgens onze vaste planning, zie hieronder ons tabel. Als u vóór 12.00 uur uw bestelling plaats, dan ontvangt u deze op dezelfde dag. Over de tijdstip van de levering nemen wij contact met u op. Bij het afleveren van de Iftar-box houden wij rekening met de richtlijnen omtrent COVID-19. Afhalen van de bestelling is altijd mogelijk. Tijdens de feestdagen kunnen onze bezorgtijden afwijken.

Bestelling Levering
Maandag vóór 12.00 uur Maandag
Dinsdag vóór 12.00 uur Dinsdag
Woensdag vóór 12.00 uur Woensdag
Donderdag vóór 12.00 uur Donderdag
Vrijdag vóór 12.00 uur Vrijdag
Zaterdag vóór 12.00 uur Zaterdag
Zondag vóór 12.00 uur Zondag

Betalingsmogelijkheden Iftar-box

Vanwege de huidige situatie omtrent COVID-19 is het wenselijk om vooraf de bestelling te betalen. Dit kan middels onze webshop waar u snel wordt verwezen naar de omgeving van uw eigen bank. Indien u vragen hebt over de betalingsmogelijkheden, kunt u altijd contact met ons opnemen.